KRV SUZE I ZNOJ LEGIJA PDF

Legija i zemunski klan by Marko Lopušina(Book); Revolution: između razuma i srca Audience level: (from for Krv, suze to for Taina Moga ). I prve kapi znoja virkahu ko polucije sazrijevajue mladosti. Ali jednoga dana – onako od sluaja – zapazi, da je bacio krv. istu krv. Rairi mu se dobroduno lice i sjajne suze od ogromnog smijeha zatitrae na .. I eto – niu novinari, politiari, uenjaci, pisci – itava jedna legija ljudi, u kojih je tatina jaa od eluca. Svugde je meu primitivnim narodima krv smatrana kao poslastica – nikada kao neto Kod Suze, u drevnom Elamu (dananja Persija), naeni su ostaci po tipu veoma slini Kao tvorcu i vladaru sveta njemu pomae legija manjih boanstava, u poetku (Uinio sam to) I znoj potee ispod mog pazuha.

Author: Malahn Arashigor
Country: Sri Lanka
Language: English (Spanish)
Genre: Photos
Published (Last): 19 April 2017
Pages: 99
PDF File Size: 8.84 Mb
ePub File Size: 13.56 Mb
ISBN: 247-9-58868-406-8
Downloads: 92299
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yozshurn

Ali jo je radije veliao razumnost, koja sastoji u tome, da lumpa cijelu no, a da se ne opije. Zadovoljstvo mi je, gospodine.

William Diehl – Kameleon

A ta je dao novac, trebao ju je oturnuti nogom i ne bi bio taki podlac. Kako je cijelu pronie tako istinski, tako jasno, tako jednostavno! A noge ne izdrae napadaja. Kad se ispostavila bolest, onda mu svi dotrae sa savjetima, jednakom zauzetou i shvatanjem.

Milorad Ulemek Legija – Wikipedia

A sad idemo gospoici kerki. Jebeni se jebivjetar dobrovoljno javio da ga odveze na susret ovog popodneva.

A vi se smijete na slici kao sada, na javi. U zraku Sad se tek sjetio, to je na stvari, i progovori: Jo su zadnji ostanci ljetnoga dana razbacano izdisali sred oblaja.

  EDUARDO KASTIKA PDF

Mjesto je bilo slikovito kao i uvijek. Ulazei Arsen je odmah primijetio sjaj njegova lica, to je pobjedniki drhtao na irokom elu. Ime znou je Kazuo.

A on ide komedi-jati na Filipine. Momak se prestao opirati. Hingea je iznenadila Spettrova visina.

Ona se je smijeila, ali dah ko da se dugo verao kroz hrapave grudi, jer je bio teak, leyija, klonuo. Zacijelo je bio, ali ova se neotesana baba niega ne sjea.

Moji razlozi da vam uputim ovo vrlo su jednostavni. Ne mogae ostati miran, bio je uzbuen, i zato ni ne zagleda dublje, zaboraviv dapae na ono mutno i crno, to ga prije obuzimae.

reci neke.docx

Smijala se vrlo glasno. Ne bih ga prepoznao da izroni tu iz vode i pljune mi u oko. A Arsen progovori mrko, nezadovoljno: Obronci Del Maria su Hingeu uvijek padali na um kao un poco loco, malo munjeni.

Ovdje Charles Gordon Zuze.

On joj se priinja obijestan i ukusan ko komplimenti po balovima i cjelivanje ruku. Sve je ostalo utjelo, a opareni zidovi, niski krov i blatom ispunjeni patos imadijahu na sebi nekaki nagnjili vonj i istroene, starinske boje, ta priahu udne bajke prolosti. Mrtvi hero’i ne treb’ju nikom.

Bila je to fantazija koja se materijalizirala: Budunost mu se ukazivae bez turobnosti, kratka kao proljee. I dok literatura propovijeda slobodu, vi primate udarce kv sabalja, deru vam rukave i mrcvare. A ona je napustila glumu. A on samo prevre glavom i smije se u sebi crnim smijehom sarkazma i groze.

  HOW TO SAVE PYWARE DRILL AS PDF

Arsen je ee vidjevae u parku, gdje koraca iroko, posrui kao raca, s velikom kantom u ruci. I nebo je plamsalo o zapadu i gledae svoje lice u glatkoj povrini morskoj, nasmijano i veselo, ko suzze od svoje lijeposti. A sad me legima bijesna elja otii nekud daleko, u drugi svijet, druge ljude, sasma druge, koji nee znati, okle sam, to sam i kakav sam Njegov brat Julije bijae trgovac.

Zgrabila je voki-toki i poletjela u potjeru. No teret je ostao. I ova crna toka postajae vea i ve prestajae biti toka. Arsen,majka, ujak i ena. Hingeov je izlet sasvim propala stvar. Samo ga jutro donese u zlatnoj aci nebeskoga diva i poskonoj himni zeleni i svetom ditirambu pernatihsoprana.

Milorad Ulemek Legija Knjiga Kraj Pdf 18 viewer monopoly wand « garotbuchat’s Blog

Neko mora da pane! Za vas ne postoji znanost: Tanana je i vitka, s nedohvatnim strukom i prosutim kosama. O’Hara je razmislio nekoliko sekundi, a onda rekao: Gruber je stajao u prostoriji, potpuno gol. Za moga agentskog ivota prokuburih ko putujui glumac i rekoe: On je gledao Nikievu gazdaricu, kost omotanu u kou, glavu s rijetkim vlasima, to padahu ko istrulo lie i glad, to je ne mogae skonati. Eddie je tiho zviznuo kroz zube.

Mogao je vidjeti dva pegija unutar malog bunkera na sredini ceste. Nitko ga ne progleda, nitko ne prozre taj dan i nitko ne pita: Ili je to intelektualnost?